Behandlingar

Massageterapi


Denna metod inriktar sig för dem som bara önskar sig en vanlig uppmjukande massage och vill släppa på spänningar eller för dem som har muskelobalanser.

Jag hjälper till med muskelknutor och stretchar ut musklerna på ett effektivt sätt så kunden blir rörligare och fungerar bättre i det vardagliga livet. För att det ska bli mer effektivt, får kunden med sig hem stretching och träningsprogram för det drabbade musklerna som orsakar muskelobalanser.


Pris 350kr för 30min, 420kr för 45min, 500kr för 1tim

Aromamassage


Aromaterapi är en mycket gammal terapiform med anor från Egypten, Grekland och inte minst det Romerska riket. Omkring  år 3000 f.kr upptäcktes de eteriska oljorna. Vidare vet man att det finns upptäcker att oljorna är bakterie och svamphämmande. Man kan arbeta med oljorna hur mycket som helst , men jag har inriktat mig på aromamassage med lugnande oljor för det här stressade samhället.

 

Denna typ av behandling är en härlig avslappnande massage med varma doftande eteriska oljor, som även är välgörande för kroppen.

Behandlingen är bra för alla, även de som lider av fibromyalgi och reumatisk värk.

Mer information ring Camilla se nedan 

 

Pris 500kr för ca 1tim

Lymfdränage


I människokroppen finns ett finurligt system som reglerar vår vätskebalans. Detta system måste finnas för att vi ska existera, känna oss friska och uppleva välmående. Det är viktigt att lymfvätskan är ren så att celler och väv kan få ny näring och nytt syre till blodet. Lymfvätskan är en ljusgul klar, seg vätska. Redan omkring 18-års ålder börjar lymftrögheten, orsaken är vårt levnadssätt- föroreningar, dålig kosthållning, medicin, stress, ringa vätskeintag, rökning och den viktigaste orsaken är stillasittande.

Detta är en behandling som bygger upp immunförsvaret, samtidigt ger ökad blodcirkulation. Den rensar ut kroppens slaggprodukter, vätskeansamlingar vidare motverkar uppkomsten av många sjukdomar.

De som verkligen behöver behandlingen...

Är tömda på energi, Är stressade

Önskar viktreduktion , Har celluiter

Oren hy, Lider av fibromyalgi

Har reumatisk värk, Gikt

Har ödem ,Har lymfproblem

Har genomgott graviditet

Har ont i nacke/skuldror (döda hudceller)

Denna behandling är bra för alla med tanke på det levende vi har idag. Ingen kommer ifrån gifter och dålig mat helt och hållet i dagens samhälle. Lymfdränage är bra vid förebyggande innan värk, exem,magkatarr,dålig hy (finnar,röda bruna knagliga prickar mm) uppkommer. Folk i allmänhet har små diffusa problem, som man inte uppfattar som ett symtom! Det är kroppens sätt att vana att något inte står rätt till, kroppen är smart! glöm inte att lyssna till din kropp. Ni får hjälp med kostråd och andra bra tips under behandlingen om så önskas.

Rekomendation är 8-10 behandlingar 1-2ggr/vecka och vid cellulitbehanling 14ggr 2ggr i veckan. 

Behandlingen utförs med en vakummaskin med medicinska glaskoppar samt massage mellan varje sektion.

Behandlingen utförs från 13-års ålder.Pris 600kr för ca 1tim

Camilla Aarne

Adress:

Solvändan 5 Onsala

Mail: camilla@aarne.se

Mobil:0707-722887