Försäljning


Jag handplockar högkvalitativa och lättupptagliga produkter utan citronsyra, mjölk, gluten mm.

 

Nr.1 Grundpelaren till hälsa är att komma i balans mellan fettsyrorna vilket kräver en bra högkvalitativ omega 3 som jag fått äran att jobba med som dessutom har ett blodtest som visar funktionen på produkten. Hur kan man annars veta om man får en härsken eller stabil omega 3? Testa ditt behov av omega 3 eller ta ett test för att se om din omega 3 du redan äter funkar!?

 

Nr.2 När du har öppnat upp cellen med fettsyrorna och kommit i balans, så är det dags med näring. Näring är som byggstenar i våra kroppar och det är viktigt att hela systemet får det kroppen behöver för att alla processer i kroppen ska fungera. Jag har en produkt som är bra för muskler, leder och hjärna som innehåller bla 23 vitaminer, spårämnen och viktiga fytionärningsämnen (naturliga kemiska näringsämnen som produceras av växter) som är kurkumin (gurkmeja), koenzym Q10, lutein, betakaroten, lykopen ,alger, broccoli, olivextrakt (pollyfenoler) mm som avrundar med wellmune (ett renat 1,3-1,6 betaglukan som utvinns från jäst. Ett kraftfullt naturligt tillskott!

Jag har även nessla, nypon, blåbär, rödbeta, örtteer (som hjälper lever och njurar och matsmältning mm). Sedan har jag bra giftfri tandvård och väteperoxid mm som jag tar hem vid önskemål!

 

Jag har en patenterad saffran produkt (affron) som är den aktiva ingrediensen, som är den enda produkten på marknaden som har 5 medicinska studier bakom sig som bevisar att den har effekt på:   

Sömnproblem (lindrar mental trötthet och utmattning samt främjar en god sömn).

Avkoppling (minskar vardagsstress).

Välmående (bidrar till positivt humör som minskar nedstämdhet).


Senaste jag fick veta på min utbildning:

Produkten hjälper mot det kognitiva vid längre intag, effekten kommer oftast snabbt, produkten har hjälpt många ungdomar med 28mg om dagen, det tar 2veckor att förbättra deras hälsa, på 4veckor har dem sett att social fobi, nedstämdhet, panikångest har lindrat eller försvunnit. Dessutom är den helt naturlig och ger inga biverkningar.


Sedan i dagens tider har vi märkt att vi behöver lite extra av vissa mineraler och vitaminer så jag har även till försäljning bra magnesium, kalcium, kalium, mineralkomplex, helt naturligt C-vitamin från bär och frukt, bra B-vitamin plus extra B12 och folsyra för den som behöver, D3+k2, funderar att ta in Svensktillverkat flytande järn annars rekommenderar jag.

 

Nr.3 Tarmhälsa är i ropet nu! Det ligger mycket forskning bakom hur viktigt det är att ha en bra tarmflora för optimal hälsa. Jag har även produkter för detta och även en matersättning (utbyte av ett eller flera mål) som innehåller mat och bla bra ingredienser för tarmhälsa ingår i den produkten vid ex viktnedgång, ont om tid att äta eller ligger ute på vägarna och vill ha bra näringsrik mat istället för snabbmat osv.

 

Jag har även ett fantastiskt serum som är som mat utifrån och in och släcker även imflammationer utifrån och in. Det innehåller bla. betaglukaner, alger, pollyfenoler och en del andra skyddande och immunstärkande ämnen. Har fantastiska resultat på serumet som har ämnen som kroppen känner igen i form av mat, fast den är i krämform som du stryker på huden. Kan ha den på många områden som eksem, ansiktet, brännskador, fötter mm.

 

Här är det mesta jag erbjuder från en lång gedigen kunskap och välmående idag. Men vi har även kostbiten, träning, pH-balansen med mycket mer som ni får ta del av på en gratis konsultation om så önskas via en träff eller telefon men allra bäst är att boka ett möte.

 

Det är bra att ringa och kolla om produkterna finns hemma om ni önskar handla något, i fall det är tillfälligt slut. . .

Camilla Aarne

Adress:

Solvändan 5 Onsala

Mail: camilla@aarne.se

Mobil:0707-722887